Nyt fjernvarmeanlæg og fjernvarmeinstallation i bl.a. Fredericia, Middelfart, Vejle og Kolding

Et fjernvarmeanlæg/fjernvarmeunit er en billig og miljøvenlig løsning. Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia har i mange år foretaget VVS- og fjernvarmeinstallationer og forstår os derfor på installationens mange dele; lige fra den rette fjernvarmeveksler til den bedste varmtvandsbeholder.

Vi har en dygtig medarbejderstab, som altid sørger for at installere dit nye fjernvarmeanlæg hurtigt og professionelt, så du problemfrit kan få et velfungerende og miljøvenligt varmeanlæg! Vi installerer i Jylland og nogle steder på Fyn, særligt i byerne Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart samt Taulov, Nr. Bjert, Almind og Børkop.

Varmeveksler til fjernvarme

Når du bruger en fjernvarmeveksler til din fjernvarme er det den, der får dit vand til at blive varmt. I en fjernvarmeveksler vil det kolde vand udledt fra vandledningen føres igennem små lameller. Disse lameller bliver varmet op af fjernvarmeanlægget, og det kolde vand som bliver ført igennem lamellerne bliver dermed opvarmet.

Har du brug for et fjernvarmeanlæg og derfor også en fjernvarmeveksler, installerer vi det hele på en gang! Hvis du blot ønsker din fjernvarmeveksler udskiftet, installerer vi også gerne hurtigt og nemt en ny.

En udskiftning kan f.eks. blive nødvendig hvis antallet af hustande / lejligheder, som skal køre på samme fjernvarmeveksler øges – en fjernvarmeveksler kan nemlig kun styre en vis mængde vand. Det er derfor vigtigt, at finde den helt rigtige størrelse varmeveksler – det kan vi hjælpe dig med!

Varmtvandsbeholder til fjernvarme – hurtig fjernvarmeinstallation i bl.a. Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart

En varmtvandsbeholder kan også bruges til et fjernvarmeanlæg. Selvom der findes mange forskellige slags varmtvandsbeholdere har de alle den samme funktion; at gemme på noget af det varme vand. Det kan vi nyde godt af, når vi f.eks. tager et bad eller en opvask, fordi vores varmtvandsbeholder har sikret os nok varmt vand. En varmtvandsbeholder er derfor vigtig til skabe et depot af varmt vand adskilt fra det kolde brugsvand.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia plejer at anbefale en almindelig familiehusstand en varmtvandsbeholder med størrelsen 30-160 L afhængig af familiens størrelse. Det er vigtigt at være opmærksom på de anbefalede størrelser, når man vælger sin varmtvandsbeholder, eftersom en for stor beholder giver et stort varmetab. Vi er selvfølgelig altid parate til at vejlede dig til den korrekte varmtvandsbeholder til fjernvarme!

En sikker fjernvarmeinstallation – kvalitetssikre og miljørigtige fjernvarmeanlæg

Fjernvarme er både en miljørigtig og økonomisk god opvarmningsform. Det varme vand ledes til boligen via et højisoleret og sikkert rørsystem fra et kraftværk. Når vandet har afgivet den ønskede varme sendes det tilbage igen til kraftværket, hvor det kan varmes op igen. En fjernvarmeinstallation giver en god komfort og har en god tilbagebetalingstid. Et fjernvarmeanlæg er derfor en økonomisk tiltalende varmeløsning, der samtidig skåner miljøet ved kun at udskille røggasser fra ét sted, i modsætning til individuelle oliefyr, som hver i sær forurener luften.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS holder til i Fredericia i Jylland. Vi løser opgaver i hele trekantsområdet herunder byerne Kolding, Middelfart, Fredericia, Vejle, Almind, Skærbæk, Taulov, Børkop og Nr. Bjert.

Kontakt os og få et velfungerende fjernvarmeanlæg

Har du spørgsmål angående dit nuværende fjernvarmeanlæg eller ønsker du at få foretaget en fjernvarmeinstallation så ring til os i Skærbæk Smede- & Maskinværksted i Fredericia på tlf. +45 75 56 24 23 eller send os en mail her. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på et fjernvarmeanlæg!

Vi arbejder bl.a. med fjernvarmeanlæg i Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejle, Nr. Bjert, Almind, Børkop, Skærbæk og Taulov

Vil du ringes op?