Nyt badeværelse og renovering af badeværelse i bl.a. Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart

Et lækkert, nyt og funktionelt badeværelse er noget mange går og sukker efter. Måske er du i gang med at bygge et helt nyt hus og har alle muligheder for at få skabt dit drømmerum. Måske går du rundt med tanker om at få renoveret dit gamle til et nyt indbydende badeværelse med plads til velvære. Uanset hvad, så er vi klar til at imødekomme dine behov, hvad enten det er et sprit nyt badeværelse eller en badeværelsesrenovering.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia er en kreativ virksomhed med kvalitets- og detaljebevidsthed. Vi foretager levering og montering/udskiftning af div. sanitet (toilet, håndvask mv.), blandingsbatteri, brusebatteri m.m.. Vi nedtager og fjerner gerne det brugte sanitet. Vi arbejder primært i trekantområdet – Kolding, Fredericia, Middelfart, Vejle, Nr. Bjert, Skærbæk, Taulov, Børkop og Almind.

Badeværelse Fredericia, Kolding

Nyt badeværelse, montering af toilet mm. i bl.a. Middelfart, Kolding, Vejle og Fredericia

At bygge et badeværelse fra bunden kan virke overvældende. Man skal både tage hensyn til alt fra VVS installationer til badeværelsesindretning. Hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia kan vi heldigvis hjælpe dig med at få et godt overblik! Vi har autoriserede og kompetente VVS installatører til at foretage f.eks. montering af toilet, håndvaske m.m. Vores medarbejdere er også både innovative og detaljebevidste.

Vores alsidige medarbejderstab sikrer dig, at alle de forskellige processer, kommer til at foregå glidende, professionelt og tilfredsstillende. Ønsker du et nyt badeværelse, kan du derfor roligt overlade opgaven til os! Vi ved fra erfaring, at badeværelsesarbejde er en kompliceret affære pga. de mange tekniske installationer, og hvis det ikke bliver gjort rigtigt første gang, risikerer man at komme til at døje med f.eks. fugt og vandskader. Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia sørger for, at dit nye badeværelse er i topkvalitet fra starten.

Badeværelsesrenovering – alt fra udskiftning af toilet til ny badeværelsesindretning

Står du og skal have foretaget en renovering af badeværelse, er vi de kompetente fagfolk til opgaven. Vi har lavet mange badeværelsesrenoveringer og kender proceduren ud og ind. Vi vil derfor også kunne guide dig til de bedste løsninger, hvad enten du ønsker en totalrenovering eller går efter en økonomisk god løsning med genbrug af gamle sanitet! Af og til kan man faktisk genbruge mange flere af det eksisterende inventar i badeværelset end man tror; en enkelt udskiftning af toilet og en ny flisebelægning kan gøre underværker, og få din badeværelsesrenovering til at ligne et helt nyt badeværelse!

Overvejer du en badeværelsesrenovering gør du klogt i, at få fagfolk til at kigge på dit projekt. Der er mange indviklede tekniske aspekter at tage højde for, og som kan være svære at gennemskue, hvis man ikke er godt kendt med renovering af badeværelser. Heldigvis har vi hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia hjulpet mange kunder til at opnå deres drømmebadeværelser, og vi hjælper også gerne dig igennem processen, med alt fra udskiftning af toilet til total renovering af badeværelset.

Kontakt os om nyt badeværelse, badeværelsesrenovering, montering af sanitet, blandingsbatteri m.m.

Går du med tankerne om endelig at få foretaget en badeværelsesrenovering, eller er du i gang med at bygge ny bolig, og har brug for vejledning om nyt badeværelse så ring på telefon +45 75 56 24 23 eller send os en e-mail.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS holder til i Fredericia, men arbejder i hele trekantsområdet og Vest-Fyn. Uanset om du ønsker et nyt badeværelse eller har brug for en renovering af badeværelse, så er vi parat til at udtænke de bedste ideer – hos os får du altid flotte resultater, der lever op til dine personlige drømme og behov!

 

Vi arbejder med badeværelser og vvs i bl.a. Kolding, Fredericia, Middelfart, Vejle, Skærbæk, Nr. Bjert, Taulov, Børkop og Almind​​

Vil du ringes op?