Få installeret vandbåren gulvvarme i bl.a. trægulv og betongulv til fornuftige priser

Flere og flere vælger at få installeret vandbåren gulvvarme, hvilket tilgodeser både miljøet og pengepungen. Det er derfor et attraktivt valg, hvad enten du ønsker at få installeret gulvvarme i dit trægulv eller betongulv.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia har i mange år arbejdet med VVS og vandbåren gulvvarme og har derfor mange gode erfaringer med i bagagen. Vi har især erfaring med at installere gulvvarme i badeværelser, hvilket er en behagelig og praktisk løsning, som de fleste danskere efterhånden vælger i deres hjem.

Gulvvarme prisen kan virke høj for vandbåren gulvvarme ift. elbaseret, men på længere sigt er vandbåren gulvvarme klart den bedste løsning pga. den lave varmeregning efterfølgende. Man skal derfor ikke lade sig afskrække af en umiddelbar høj pris – i sidste ende vil du kunne spare penge på varmeregningen!

Gulvvarme Fredericia, Kolding m.fl.

Få installeret gulvvarme i trægulv og betongulv – vi arbejder ofte i byerne Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart

Vi installerer både til boligen, den offentlige institution eller den private virksomhed. Vi er derfor vant til at håndtere opgaver i såvel små som store størrelser.

Mange danskere ønsker at få installeret gulvvarme i trægulv, hvilket sagtens kan lade sig gøre så længe man tager højde for det pågældende trægulv, så man ikke ødelægger gulvet pga. varmen. Derfor må temperaturen til trægulve ikke være for høj og det kan yderligere være en god ide at få indlagt et mellemlag mellem varmen og trægulvet for at forebygge skader i selve træet.

Gulvvarme i trægulv vil bidrage med et behageligt indeklima, idet det giver mere jævnt opvarmede rum end f.eks. radiatorer. Derudover er gulvvarme også en æstetisk tiltalende løsning, da du får langt større designfrihed til indretning og møblering af dine rum.

Vi installerer også gulvvarme i betongulv, hvilket er en sikker løsning, da beton er et slidstærkt og kraftigt materiale, som nemt tåler varmen. Gulvvarme i betongulv har også den fordel, at varmen fordeler sig jævnt på overfladen. Noget man dog skal have sig for øje, hvis man overvejer gulvvarme i betongulv er, at pga. materialets massivitet tager det længere tid at regulere varmen.

Gulvvarme i badeværelset – en attraktiv løsning med en konkurrencedygtig gulvvarme pris

Gulvvarme i badeværelset er en attraktiv løsning, hvis du står midt i en badeværelsesrenovering eller er i gang med at bygge et helt nyt badeværelse. Gulvvarme i badeværelset fås ofte til en fornuftig pris, fordi kvadratmeterne sjældent er så mange. Gulvvarme på badeværelset giver dig både en behagelig luksus, men det bidrager også med praktiske fordele – f.eks. en hurtigere tørring af våde overflader.

Kontakt os og få kvalitetssikrede løsninger bl.a. i Kolding, Middelfart og Fredericia

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS har base i Fredericia i Jylland. Vi løser opgaver i hele trekantsområdet herunder byerne Kolding, Middelfart, Fredericia, Almind, Skærbæk, Taulov, Børkop og Nr. Bjert. Står du og overvejer gulvvarme så ring på telefon +45 75 56 24 23 eller send os en e-mail. Vi er altid parat med den bedste rådgivning og med et bud på en god pris!

 

Vi arbejder ofte med gulvarme i bl.a. Kolding, Fredericia, Middelfart, Børkop, Nr. Bjert, Almind og Taulov​​

Vil du ringes op?