Svejsefirma til svejsning i stål og Co2 svejsning mm. i bl.a. Fredericia, Kolding og Middelfart

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia har i mange år specialiseret sig inden for svejsning i stål. Vi Co2 svejser med ekspertise og håndterer alsidige opgaver store som små til både privaten og det offentlige.

Vi er et dedikeret svejsefirma, som altid imødekommer vores kunders ønsker og behov. Vi er derfor altid åbne overfor nye ideer, som realiseres på bedste vis via vores stærke faglige profil og høje ambition. Vi har kunder i det meste af trekantsområdet herunder bl.a. Fredericia, Kolding, Vejle, Middelfart, Almind, Nr. Bjert, Skærbæk, Taulov og Børkop.

Et svejsefirma i Fredericia med sans for for kvaliet og stilfulde løsninger, når vi CO2 svejser

Co2 svejsning er også kendt som MAG-svejsning. Det er en svejsemetode, hvor en beskyttelsesgas tilsættes smeltebadet, herunder ofte Co2 eller blandgas. Dette gør man af to grunde:

  1. For at få en mere præcis svejsning uden ilttilførsel, således svejsningen kan hærde uden ilt.
  2. For at få en stærkere og fladere svejsning, og dermed mindre slibearbejde, idet beskyttelsesgassen går kemisk i forbindelse med smeltebadet.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia benytter professionelle og moderne maskiner fra eget værksted, hvilket sikrer dig flotte resultater tilsvarende tidens teknik. Vi svejser bl.a. i stål og rustfrit stål. Overlader du din opgave til os som svejsefirma, får du en både hurtig og effektiv behandling.

Vi er et kompetent smede– og maskinværksted i Fredericia med stor erfaring, og vi svejser altid flotte og ensartede resultater. Vores erfaring har yderligere givet os en bred og god forståelse for materialer og deres sammensætning – din svejsning vil derfor altid fremstå vellykket og tilfredsstillende!

Svejsefirma i Fredericia med sans for stilfulde og kvalitetsrige løsninger når vi Co2 svejser

Vi konstruerer kundespecifikke Co2 svejsninger til såvel store som små serier. Vores kompetente og erfarne medarbejderstab tilbyder bl.a.:

  • Co2 svejsning i stål, og rustfast stål
  • Co2 svejsning og videre opbygning af store konstruktioner
  • Når vi Co2 svejser følger vi altid op på produktet med en efterbehandling eller slibning

Hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia udbyder vi altid en svejsning med høj kvalitet og et ubesværet og effektivt produktionsforløb. Vores medarbejdere har ikke blot styr på teknikken, når de Co2 svejser, men har også en anvendelig sans for detalje og kvalitet. Du får derfor altid de bedste løsninger til dit projekt, hvad enten det er en stor og kompliceret serie eller blot nogle få svejseelementer. Vores svejsefirma holder til i Fredericia men har mange kunder i trekantsområdet herunder Middelfart, Vejle og Kolding samt i mindre byer som Almind, Skærbæk, Taulov, Børkop og Nr. Bjert.

Kontakt SS & M og få svejsearbejde udført af certificerede svejsere

Skal du have foretaget en Co2 svejsning eller anden form for svejsning i stål så kontakt os på telefon +45 75 56 24 23 eller send os en mail. Vi er altid klar til at vejlede dig til de bedste løsninger! Som autoriseret svejsefirma garanterer vi en hurtig og effektiv behandling, og altid til konkurrencedygtige priser.

Vi har kunder til svejsning fra bl.a. Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejle, Skærbæk, Taulov, Børkop, Nr. Bjert og Almind

Vil du ringes op?