Kvalitetsrigt smede- og maskinværksted med professionelle løsninger i bl.a. Fredericia, Middelfart, Vejle og Kolding

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia har øje for detaljer, funktionelle løsninger og høj kvalitet. Vi har en kompetent medarbejderstab, som hele tiden fornyer og forbedre vores maskinfabrik, der har mere end 100 års erfaring. Vi kombinerer vores stolte traditioner med nytænkning og innovation. Du kan derfor roligt overlade et projekt til vores maskinfabrik, hvad enten det er til privaten, erhvervslivet eller offentlig institutioner. Vi arbejder særligt meget i trekantsområdet herunder Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart.

En alsidig maskinfabrik i Fredericia – vores maskinværksted løser såvel små som store opgaver!

Vores maskinfabrik i Fredericia er med sine kompetente medarbejdere som nævnt i stand til at udfører mange forskellige slags opgaver. Det betyder, at vi har en bred erfaring inden for maskinværkstedets mange discipliner, hvormed vi kan imødekomme lige netop dine behov. Vi kan tilbyde en lang række forskelligartede opgaver:

Vi kan bl.a. tilbyde:

$

Vi udbyder alsidigt smedearbejde og klejnsmedearbejde

$

Vi foretager kantbukning

$

Vi arbejder bl.a. med materialerne stål og rustfrit stål

$

Vi tilbyder bl.a. svejsning i stål og i rustfrit stål.

$

Som kreativ maskinfabrik hjælper vi med både at designe og producere diverse emner i stål mm.

Vores maskinværksted kan løse forskelligartede opgaver via vores alsidige produktionsfaciliteter. Du vil derfor altid kunne komme til os med en idé eller et problem – så udtænker vi den bedste løsning på dit specifikke projekt!

Vores maskinfabrik har hovedsageligt kunder i trekantsområdet, her særligt Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart men også i de mindre byer som Skærbæk, Taulov, Nr. Bjert, Almind og Børkop.​

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia prioriterer et velfungerende, tilfredsstillende og hurtigt produktionsforløb højt! Vores maskinfabrik gør en dyd ud af at have et så glidende forløb som muligt uden forsinkelser eller uventede udgifter – vi sørger derfor for at leverer til tiden, og til den rigtige pris, og altid med flotte og kvalitetsrige løsninger.

Vores høje ambitioner er din kvalitetsgaranti for, at du altid vil få tilfredsstillende resultater.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS holder til i Fredericia i Jylland, men løser opgaver for kunder i det meste af trekantsområdet (Kolding, Middelfart, Fredericia og Vejle).

Kontakt vores maskinværksted i Fredericia – en maskinfabrik med kvaliteten i højsædet

Hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia, Jylland, er vi stolte af vores glade og tilbagevendende kunder som foretrækker netop vores kvalitetsarbejde.

Har du spørgsmål angående vores maskinfabrik, eller har du allerede et projekt i tankerne, som du ønsker at drøfte så ring på telefon +45 75 56 24 23 eller send os en e-mail.

 

Vores maskinfabrik har mange kunder i bl.a. Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejle, Skærbæk, Nr. Bjert, Børkop, Taulov og Almind.​

Vil du ringes op?