Vi er en dygtig og erfaren klejnsmede i Skærbæk ved Fredericia nær Kolding og Middelfart

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia har i mange år fungeret som en erfaren, kompetent og dreven klejnsmede. Vi har gennem tiden løst utallige og alsidige opgaver, som hver især har bidraget med nye erfaringer og kompetencer til vores klejnsmede. Vi er derfor en troværdig og kompetent klejnsmede, som har stor erfaring i bagagen og mange tilfredse kunder i bl.a. lokale byer som Fredericia, Middelfart, Kolding, Vejle, Skærbæk, Taulov, Almind, Børkop og Nr. Bjert.

Informationer om din lokale klejnsmede i Fredericia

At være klejnsmed kræver alsidige tekniske og kreative evner for at udføre de mangfoldige opgaver, som tilhører dette felt. Derfor har vi en dygtig, tæt og innovativ medarbejderstab, som hver dag kombinerer avanceret teknologi og traditionelt håndværk for at opnå de bedste resultater.

Vi udfører som klejnsmed mange forskellige slags opgaver i vores klejnsmede i Fredericia, og nedenstående informationer kan derfor være nyttig, når du skal danne dig et overblik over nogle af vores arbejdsopgaver:

Vi kan bl.a. tilbyde:

$

Som klejnsmed kan vi stort set fremstille alt i jern og stål

$

Som klejnsmed udfører vi også totalløsninger

$

Vi kan som klejnsmed også både svejse, fræse, bukke, dreje, bore og klippe

$

Vores klejsmede udbyder desuden også reparationsarbejde

$

Vores klejnsmede indeholder alt den nødvendige teknologi til kvalitetskontrol mm.

$

Vi laver stålkonstruktioner

$

Som klejnsmed fremstiller vi bl.a. maskinkonstruktioner, rækværker, trapper, låger, søjler, terrasser, altaner og bygningsbeslag m.m. Vi udfører derudover også galvanisering og pulverlakering eller andet efter kundens ønske.

En troværdig og dygtig klejnsmed

Vores mangeårige erfaring, dygtige medarbejderstab og høje ambitioner sikrer dig som kunde klejnsmedløsninger af høj kvalitet og funktionalitet. Vi arbejder primært for kunder på Fyn og i Jylland ofte fra Fredericia, Vejle og Kolding området samt Middelfart, men vi har også kunder lokalt fra bl.a. Skærbæk, Taulov, Almind, Børkop og Nr. Bjert.

I vores klejnsmede går vi altid op i at levere det ypperligste inden for faget, men også i at tage hensyn til vore kunders økonomi. Derfor efterstræber vi, at vores arbejde altid er til gode og konkurrencedygtige priser.

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS drives til dagligt af Gert Skov og har base i Fredericia i Jylland. Vi har dog, som nævnt ovenfor, også mange kunder fra bl.a. Middelfart på Fyn, samt naturligvis Kolding og Vejle.

Kontakt Skærbæk Smede- & Maskinværksted i Fredericia for en kvalificeret klejnsmed

Hos Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia er vi som klejnsmed omstillingsparate og altid klar til nye projekter!

Kontakt os på telefon +45 75 56 24 23 og få et uforpligtende tilbud eller send os en mail – så vejleder vi dig gerne til den absolut bedste løsning.

Vil du ringes op?