Professionelt smedearbejde – et smedefirma i Fredericia med ambition og godt håndværk

Skærbæk Smede- & Maskinværksted ApS i Fredericia udfører arbejde af høj kvalitet. Vores mangeårige erfaring gør os til en kompetent udbyder med kvalitetssikre løsninger udarbejdet af en yderst kompetent medarbejderstab. Vores arbejde udføres således, at du altid får løsninger, der lever op til tidens teknologi og krav. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores knowhow-viden, som i kombination med vores maskiner, underleverandører og et godt håndværk, sikrer dig flotte resultater, som matcher dine ønsker!

Vi udbyder alsidigt smedearbejde i hele trekantsområdet, særligt i Fredericia, Kolding, Vejle og Middelfart

Vores dygtige medarbejdere er altid imødekommende overfor nye projekter og udfordringer. Vores maskiner leverer ensartede og kvalitetsrige resultater, som oftest fremstilles på eget værksted, hvilket sikrer en hurtig og effektiv produktion; i vores smedefirma er der ikke langt fra tanke til handling!

Vi kan bl.a. tilbyde:

$

Maskinarbejde i enten styks, mindre serier eller prototyper

$

Svejsninger i smedejern f.eks. gelændere og altaner

$
Metalkonstruktioner eller montage
$
Rustfri småbeslag
$
Kantbukning og sokler
$
Reparationer af smedearbejde
$
Skræddersyede specialløsninger

Et autoriseret smedefirma som kan tilbyde CE mærkning af stålkonstruktioner

Vi tager altid højde for tidens krav og regler. 1. juli 2014 lød det fra EU kommissionen, at alle byggekomponenter i stål skal være CE-mærket i henhold til DS/EN 1090-1. Det tager vi som autoriseret smedefirma selvfølgelig også højde for således, at vi får en fælles standard for sikkerhed, miljø og sundhed i overensstemmelse med EU’s krav:

  • CE mærkning af stålkonstruktioner betyder, at vi anvender certificerede svejsere.
  • CE mærkning af stålkonstruktioner betyder, at vi har indført kvalitetsstyring efter DS/EN 3834, og at vi dokumenterer alt arbejde udført jf. EN 1090-2.
  • CE mærkning af stålkonstruktioner betyder, at alt vort smedearbejde tilrettelægges af en svejsekoordinator, og at vi anvender svejseprocedurer på alle svejsninger.

Kontakt vores smedefirma i Fredericia for solidt og kvalitetsrigt arbejde

Vi har hovedkvarter i Fredericia, Jylland, men vi løser opgaver i hele trekantsområdet herunder byerne Kolding, Middelfart, Fredericia, Vejle, Almind, Taulov, Børkop og Nr. Bjert. Har du brug for en dygtig smed til at lave dit smedearbejde, eller mangler du blot vejledning og inspiration så kontakt vort smedefirma på telefon +45 75 56 24 23 eller send os en mail. Så udarbejder vi et konkurrencedygtigt uforpligtende tilbud til dig!

Vi udfører smedearbejde for kunder i bl.a. Middelfart, Fredericia, Kolding, Vejle, Almind, Skærbæk, Taulov, Børkop og Nr. Bjert

 

Vil du ringes op?